De pakketjes die je op de site ziet staan, kun je direct bestellen door een e-mail te sturen. Vermeld je naam en contactgegevens en welke pakketjes en hoeveel je er wilt bestellen. Je ontvangt dan een e-mail met daarin de betaalgegevens. Nadat ik je betaling heb ontvangen, stuur ik de pakketjes op.

Prijzen

De pakketjes zijn zowel in grote aantallen (maximaal 300 stuks) als per stuk te bestellen. De prijzen zijn als volgt:
  • tot 10 stuks € 5 per stuk excl. vulling
  • 10 tot 50 stuks € 4 per stuk excl. vulling
  • vanaf 50 stuks € 2,50 per stuk excl. vulling
De totaalprijs is afhankelijk van de gewenste vulling. De prijs van de vulling is vanaf € 1,50. De afgesproken prijs is altijd inclusief verzendkosten.

Betalen

Nadat je pakketjes hebt besteld, stuur ik een bevestigingsmail met de prijs en de betaalgegevens. Je kunt dan betalen door middel van een overschrijving vooraf. Zodra ik het bedrag heb ontvangen, gaan je pakketjes op de post. Contant betalen is in overleg ook mogelijk.

Verzenden

De pakketjes kunnen worden opgehaald in Groningen of per post worden verstuurd. Het is ook mogelijk om een pakketje als verrassing bij iemand thuis te laten bezorgen, bijvoorbeeld op iemands verjaardag, bruiloft of op een andere speciale dag. De verzendkosten zitten bij de vooraf afgesproken prijs in. Wil je iets bestellen, heb je vragen, tips of ideeën vul dan onderstaand formulier in.

Annabelle Spanjaard

annabelle@gelegenheidspakketjes.nl