Alle gelegenheidspakketjes zijn handgevouwen en worden met zorg samengesteld. Naast de pakketjes op de site die je direct kunt kopen, is het ook mogelijk om naar wens gemaakte pakketjes te bestellen. In overleg kunnen het formaat, de inhoud en het thema worden bepaald. Jouw wens staat daarbij centraal. De mogelijkheden zijn eindeloos en eigen ideeën zijn meer dan welkom.

Wil je een pakketje dat aansluit bij jouw specifieke wensen, dan kun je contact opnemen. Als je dan laat weten voor welke gelegenheid je pakketjes wilt en je wensen qua thema, kleur, aantal en prijs doorgeeft, dan ontwerp ik bijpassend papier. Daar vouw ik de pakketjes van en vul deze met de afgesproken inhoud.

Voor een tuinfeest ter ere van een dertigjarig huwelijk, waar livemuziek werd gespeeld en koekjes uit eigen oven werden geserveerd, heb ik bijvoorbeeld pakketjes gevouwen van de bladmuziek. Die pakketjes heb ik gevuld met lavendelthee, het recept van de koekjes, foto's van de kinderen en kleinkinderen, liedteksten van de gespeelde muziek, een foto van een bloem uit het arboretum, lavendelzaadjes en lavendelbloemetjes en rozenknopjes.

Voor een afstudeerfeest van iemand die medicijnen heeft gestudeerd heb ik pakketjes gevouwen van papier met tekeningen van een dokterstas, injectienaald en een stethoscoop. De pakketjes waren oranje, de lievelingskleur van de afgestudeerde. In de pakketjes zat een toepasselijk gedicht, hoestsnoepjes, pleisters, tuinkerszaadjes met een recept, paracetamol en confetti.

In beide gevallen kregen alle gasten na afloop van het feest een pakketje mee naar huis. Het is ook mogelijk om iemand bij een speciale gelegenheid, of gewoon zomaar, een pakketje te geven.

Als iemand bijvoorbeeld een kindje heeft gekregen, kun je een babypakketje cadeau doen. Dit wordt gevouwen van papier met tekeningen van rompertjes en sokjes en kan bijvoorbeeld worden gevuld met een toepasselijk gedicht, een luierspeld, babysokjes, een stopcontactbeveiliger, glow-in-the-dark sterren en poezieplaatjes.

Als je iemand kent die ziek is, kun je bijvoorbeeld een beterschapspakketje cadeau doen. In overleg wordt dan een toepasselijk papier gekozen en kan het pakketje gevuld worden met dingen die de zieke opvrolijken, bijvoorbeeld een theezakje, bloemzaadjes, een recept, een snoepje, een kort verhaal, een vrolijke zakdoek of een magneet of een button.

Indien gewenst kan ik het pakketje met een (handgeschreven) groet bij iemand thuis laten bezorgen.

Bezoek ook eens de website van Coen Annema: www.coenannema.nl